Подбрали сме някои доста интересни предложения за дамски сандали през лято 2019 година. Моделите се отличават с атрактивна визия, но са си напълно функционални решения за всеки ден и за специални поводи. Кое ще изберете вие, зависи изцяло от личния ви вкус и предпочитания.

Сандали с връзки 

Сандали, чиято цяла горна част е съставена от връзки, е доста интересно предложение. Наподобяват римските сандали, но в случая всичко, което държи обувката към ходилото, са кожени връзки. Те се омотават около глезена и се връзват, а подметките варират от съвсем тънки, до доста дебели. Разбира се, тук отново се вижда така модерната за лято 2019 година юта, сплетена около платформата.

Къдри от сатен 

Къдрите са изключително женствен акцент към дамските сандали. Моделът е подходящ за подчертано нежно излъчване и се комбинира с всичко – от рокля до дънки. Набраният детайл се произвежда най-често от сатен, но може да бъде и синтетика, кожа и т.н. Разполага се главно при лентата върху пръстите.

Плетени сандали

На върха на модната вълна са плетените обувки, включително и дамски сандали. Те са цяло произведение на изкуството, което предлага и невероятен комфорт. Стъпалата ви ще се чувстват просто перфектно в прегръдката на плетените сандали. Фокусът пада върху класическите цветове – най-често бял и бежов.

Сандали с мъниста и перли 

Тези обувки са акцент в облеклото. Много харесвани и предпочитани са за създаване на плажна визия или просто по-ориенталско излъчване. Каишките, които обхващат стъпалата, са инкрустирани с нежни камъчета и малки перлички, които неустоимо привличат погледа. С всяко движение галят кожата и повишават самочувствието. Дизайнерите не са пропуснали и дамите, които искат нещо по-така – а именно големи камъни, които улавят светлината и създават истинска феерия от светлини. 

Ресни и индиански мотиви 

Ресните периодично се завръщат на модната сцена, било то върху дрехи, чанти или обувки. През лято 2019 те ще бъдат върху дамските сандали. Придават кънтри визия и са много стилни. Комбинират се идеално със скини дънки или панталон до глезена. Индианските мотиви – пера, плетеници, шевици и т.н. са цветните акценти при някои класически модели дамски сандали. Те създават уникална визия и са подходящи както за ежедневието, така и за по-специални случаи, когато искате да привлечете погледите. 

Животински принтове 

Животинските принтове няма да подминат и дамските сандали. Модел на висок ток с каишка около глезена и отворени пръсти, решена в леопардов десен… просто велико! Идеално се комбинира с дънки или черен скини панталон. Има по нещо и за любителките на удобните ниски сандали. Класически модел, чиито ленти са в леопардов принт – чудесен избор за пола, рокля и дори за къси панталони.

Прозрачни сандали 

Истерията по прозрачните обувки не подмина и сандалите. Особено интересно изглеждат предложенията на дебел ток от плътен цвят, който контрастира с прозрачната горна част на обувката. Има предложения и с висока платформа, както и такива с клиновиден ток.

И без значение към кой модел дамски сандали сте се насочили – високи, ниски, от кожа или текстил, прозрачни или плътни, с камъчета или без, не забравяйте – търсете удобството и… не забравяйте да си направите красив педикюр :)