x
Play video and select frame to capture or upload thumbnail
  Play   Capture Upload Own Image

Ресторанти Варна - Вила Марциана - празник

By Вила Марциана in Комедия/Comedy 3322 просмотров 24 сен, 2013 Длительность видео 00:00:56
http://villa-marciana.com, За резервации 05102 3012 Ресторант Вила Марциана - Мястото на Вашия празник до Варна
Всеки петък вечер - Изискана гурме вечеря с подбрани вина
Всеки петък, събота и неделя - градинско барбекю
Ресторант Вила Марциана е най-вече мястото на Вашия празник! Най-доброто от ресторантите на Варна!
Ако трябва да определим, какво отличава Вила Марциана сред
ресторантите на Варна, то това е най-подходящото място за Вашия личен или фирмен празник. Сред ресторантите на Варна той е: най-луксозният, предлагащ най-оригиналната забавна програма, най-добре отговарящия на специфичните изисквания за Вашия празник, най-впечатляващия с качество във всеки детайл
Целта ни е не просто да бъдете доволни, но и да бъдете възхитени. След празненство при нас, нищо друго, предлагано като условия за Вашия празник сред ресторантите на Варна няма да Ви се стори достатъчно добро!
Обадете ни се и научете какво можем да предложим за Вашия празник до Варна! По време на вечеря в ресторант Вила Марциана зимата се случи това: едната от сервитьорките се оказа оперна певица. Докато се наслаждавахме на основното ястие, тя се появи и изпълни част от оперетата "Прилепът"!
Повече за гледната точка към изкуството на Тумба Марциана ще откриете в следната статия http://tumbamarciana.blog.bg/izkustvo/2012/07/02/.975043. Какво целим с това видео от ресторант Вила Марциана - Варна?
На първо място искаме да представим страхотния талант на изпълнителката, която изпълнява операта. Втората ни цел е да сме първите сред ресторантите на Варна, които се осмеляват да покажат в собствените си зали високо изкуство. Може би ще бъдем обвинени, че го принизяваме, но за нас не е така. Според нас изкуството не бива да бъде самоцел и то има място на всякъде, където го ценят.
И все пак едва ли има друг сред ресторантите на Варна, който предлага толкова подходяща обстановка! Изкуството е имало много функции, но една от най-важните е да забавлява, да радва. Това изкуство е била сапунената опера на своето време. Защо тя да няма място на едно от местата, където насладата на всички сетива е у дома си. Защо изкуството да не радва гостите на ресторант Вила Марциана до Варна?
Ресторантите на Варна и Вила Марциана
Много хора се питат, дали всъщност Вила Марциана може да бъде причислен към ресторантите на Варна. Аргументът срещу това е, че ресторант Вила Марциана се намира на 30 километра от града.
Всъщност в Западна Европа, разстоянието от 30 километра е нищожно. Като се замисля, през летния сезон много хора предпочитат отдалечените заведения пред ресторантите на Варна. Ресторант Вила Марциана Варна Ви възнаграждава за пътуването чрез спокойната селска обстановка, чистата и качествена храна, незабравимото преживяване сред светлините на залите и лятната градина!

Люди в этом видео
No users are tagged in this video

0
0
0
0
0
0
Unable to load tooltip content.

О статьях

code

<a data-es-sharer></a>
<script type="text/javascript">
!function(d, id){
if (!d.getElementById(id)) {
var script = d.createElement("script");
script.id = id;
script.src = "https://www.socialdude.net/media/com_easysocial/scripts/sharer.js?v=1";

script.setAttribute('data-frame', 'https://www.socialdude.net/index.php?option=com_easysocial&view=sharer&layout=button&Itemid=227?tmpl=component');

d.getElementById(id);
d.body.appendChild(script);
}
}(document,"es-sharer-js");
</script>